De eigenaren van
                    het vakantiehuis

Véronique et Dominique Quintart, de eigenaren van de gite hebben een fijn zacht nestje gemaakt om u tijdens uw verblijf te verwennen. Ze wonen naast het vakantiehuisje en kunnen alle inlichtingen over de streek geven. Ze spreken Frans, Nederlands, Engels, Spaans, een beetje Duits.
Info over alle bezienswaardigheden ligt voor u klaar.
April 2004 - April 2024: 20 jaren dat we ons Cocoon vakantiehuis geopend hebben. Bedankt aan onze gasten die een verblijf in ons vakantiehuis hebben gepasd.

Het huisje ligt in de rustig gehucht "Sur la Heid" aan het begin van de Ardennen. Aywaille is de "Deur van de Ardennen". Er is een natuur reservaat naast het dorpje.
Vanaf de landelijke gite die ligt in het midden van het dorpje (40 huizen), zijn er veel wandelingen en uitstapjes te maken : door een klein bos naar Aywaille (mooie speelplein, zwembad met sauna, fietspad langs de rivier), naar Remouchamps (grotten), naar Deigné : één van de mooiste dorpen van Wallonië, de Safari park is dichtbij.

De gite is ingericht voor 2 tot 4 personen.
 
Gelijkvloers : keuken : elektrisch fornuis met oven, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat, microwave en alles om te koken.
Zitkamer, grote sofa, TV full HD + DVD en Divx speler, hi-fi, houtkachel-open haard en centrale verwarming, badkamer met bad en douche, wc. Internet, wifi.
keuken van het vakantiehuis

Verdieping : 2 slaapkamers (1x2p 1m60) en (2x1p: een bed op rolletjes). De kamers liggen in elkaars verlengde met een tussendeur.
Baby bed, kinderstoel.Babysitting mogelijk.
Grote tuin, schommel, buitentafel, barbecue, tuinleunstoelen voor een "siësta".
We wensen u een zeer aangenaam verblijf !
Parking plaats, gesloten garage voor fietsen.
Petanque, jeu de boules baan + ping-pong tafel buiten.

Contact :
Véronique et Dominique Quintart Vlug antwoord ( binnen enkele uuren)
RESERVATIE :
E-Mail : gitecocoon@gmail.com

GSM : 00-32-496-779 144
Adresse:  Sur la Heid 3   Remouchamps 4920 Belgique Google Map